Walibi

5 x Korting voor Walibi Holland

Matthijs
Walibi is na de Efteling het best bezochte attractiepark van Nederland. Met een forste kassaprijs van ruim boven de € 30,- is het zaak om goed te zoeken naar korting voordat je afreist naar Biddinghuizen. Gelukkig heeft Walibi het hele jaar daar acties. Wij zetten 5 topdeals van dit moment op een rij. Houdt daarbij in het achterhoofd dat de beste deals van 2017 allemaal net onder de € 20,- per ticket lagen. Dat lijkt dus een beetje de bodemprijs voor Walibi.

#1 Kortinssites deals tot € 13,- korting

Groupon Belgie en Groupon Duitsland hebben regelematig een aanbieding voor een euro of 21. Op dit moment zijn de acties even afgelopen, maar Actie van de dag heeft nu een deal voor € 23,50. Da's ook een mooie 12 euro korting op de kassaprijs van juli/aug

#2 Op een veilingssite tot 50% korting

Regelmatig worden er op de twee grote velingsites van Nederland setjes van 2 of 4 tickets geveild. Als je een beetje goed biedt, kan je tickets met 50% korting scoren. Kijk bijvoorbeeld eens bij VakantieVeilingen

#3 Jumbo dagje uit met max € 17,50 korting

Bij Jumbo kan je tot begin april sparen voor kortingsmunten van € 2,50 per stuk. Met die munten koop je korting op je Walibi tickets. Op alle dagen krijg je € 10,- korting, maar op een aantal dagen mag je meer munten inleveren en loopt de korting op tot ruim € 17,50 per kaart. Je betaalt dan nog maar € 16,- voor een ticket. Nadeel is dat je dus wel moet sparen en dat de korting niet op alle dagen geldig is. De tickets en prijzen bekijk je hier.

#4 Campina Eurosparen met € 10,- korting

Nog een Spaarprogramma: Campina Eurosparen. Waar je bij Jumbo nog voor € 10,- boodschappen moet doen voor € 2,50 korting, gaat het bij Campina sneller. Op een pak melk van een euro zit een kortingsmunt ter waarde van € 2,50. Nadeel is dat de totale korting op "slechts" € 10,- per ticket blijft steken. Je betaalt dus meer dan €24,- per ticket. Tickets zijn hier te koop.

#5 Postcode Loterij met € 7,- korting

Alle leden van de Postcode Loterij krijgen elk jaar een agenda met meer dan 150 deals. Daar zit ook een deal voor Walibi bij: € 7,- korting per ticket. Je betaalt dan dus € 24,50 per ticket. Wil je meer lezen over deze deal? Lees dan ons blog over de Postcode Loterij.

De beste deal ?

In 2017 lagen de topdeals allemaal net onder de € 20,- of met een cashback op een Duitse site nog net wat lager, maar de bodem ligt toch echt rond de € 20,- per ticket. Wil je zeker weten dat je de allerbeste deal hebt? Bereken dan snel jouw actuele deal op onze Walibi Holland pagina.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
15 juli 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Walibi is na de Efteling het best bezochte attractiepark van Nederland. Met een vrij forse kassaprijs is het zaak om op zoek te gaan naar korting. Gelukkig heeft Walibi altijd wel een aanbieding die kan oplopen tot 50% korting!