Nieuws

Nieuw op Tikata: Disneyland en Legoland Discovery Center

Matthijs
 
Terwijl jullie van het paasontbijt genieten, zijn we achter de schermen had bezig om twee top-parken aan Tikata toe te voegen: Disneyland Parijs en Legoland Discovery Center (Duitsland). We zijn nog even bezig om alle informatie te verzamelen voor de park-pagina's, maar ondertussen zetten we alvast een aantal topdeals op een rijtje. 

Disneyland Parijs

Voor Disneyland zijn vooral veel aanbiedingen inclusief hotel te vinden. Let vooral op wat voor hotel dat is en waar het ligt. Bij sommige aanbiedingen heb je een vrij lange transfer naar het park of moet je de transfer zelfs helemaal zelf regelen. Qua losse tickets geldt dat het park werkt met dagprijzen en die varieren best fors (verschil tussen goedkope dagen en dure dagen is bijna 50%). Kijk dus altijd of een los ticket niet gewoon het goedkoopst is op de site van het park zelf. De tickets bij Disneyland zelf varieren per dag en kosten tussen de € 53,- en € 79,- voor een volwassene en tussen de € 48,- en € 72,- voor een kind voor 1 park voor 1 dag. 

Aanbiedingen met hotel

  • 2 of 3 nachten in een hotel + 1 dag toegang tot het park: van € 330,- voor € 189,- p.p. via deze link
  • 3 of 4 dgen in een 4-sterren hotel + toegang tot het park: van € 228,- voor € 189,- p.p. via deze link
  • Verder biedt zo'n beetje elk reisbureau compleet verzorgde reizen aan. Bijvoorbeeld Kras, D-reizen, Vrij uit en Peter Langhout
Aanbiedingen losse tickets
  • Een ticket voor 1 park (alleen op bepaalde dagen geldig) vanaf 49,72 p.p. via deze link
  • Een ticket voor 2 parken (alleen op bepaalde dagen geldig) vanaf 66,86 p.p. via deze link
  • Tickets zijn ook via DagticketsDreamland.be en ANWB te krijgen. De prijzen lijken gelijk te zijn aan de kassaprijzen

Legoland Discovery Center Oberhausen

Ook voor Legoland Oberhausen zijn veel aanbiedingen inclusief hotel te vinden. Let ook hier op de punten waar je bij Disneyland op moet letten: wat voor hotel is het, wat is inclusief en hoe zit het met de transfer. Voor losse tickets geldt dat de prijzen per dag verschillen Tickets kosten tussen de € 10,50 en € 17,95. Let ook op: dit is een van de discovery centers dus niet het grote Legoland Duitsland dat ligt veel zuidelijker (in de buurt van Munchen). Daar kosten tickets rond de € 35,- per persoon.

Aanbiedingen met hotel
  • 1 - 3 nachten in een 4-sterren hotel + toegang tot Legoland: van € 89,95 voor € 39,- p.p. via deze link, deze link of deze link
  • 1 - 2 nachten in een familiehotel + toegang tot Legoland: van € 74,45 voor € 39,- p.p. via deze link
Aanbiedingen losse tickets
  • De enige deals die we hebben gevonden, zijn bij het park zelf. Uiteraard houden we de acties in de gaten

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
1 April 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Er ontbraken nog 2 topattracties op Tikata: Disneyland Parijs en Legoland in Oberhausen. Ook voor deze toppers zijn we druk bezig om alle deals in kaart te brengen, zodat we binnenkort twee gloednieuwe park-pagina's op Tikata kunnen openen. Tot die tijd vind je hier een aantal topdeals.