Korting

Gratis ticket voor Walibi Holland en deal voor Walibi Belgium

Matthijs
De afgelopen dagen zijn er een aantal interessante deals voorbij gekomen voor Walibi Holland, Walibi Belgium, Aqualibi en Bellewaerde. In dit blog lees je een gratis ticket voor Walibi Holland scoort of hoe je tot € 31,- korting op een jaarabonnement voor de Belgische parken pakt.  

Gratis kaartje voor Walibi Holland 

Bij Dekbeddiscounter.nl krijg je een gratis ticket voor Walibi Holland (ter waarde van € 33,50) bij een bestelling van een artikel naar keuze. Als je toch al zoek was naar een mooie dekbedhoes dan is het een topdeal. Heb je eigenlijk helemaal geen dekbed nodig, dan kies je simpelweg het goedkoopste artikel (€ 24,95) en krijg je het ticket erbij. Die dekbedhoes kan je mooi aan je schoonmoeder geven. De actie is te vinden via deze link

Korting op een jaarabo van Walibi Belgium (en Bellewaerde en Aqualibi) 

De deal is wat ingewikkeld maar met de "Let's go pass 2018" kan je zelf je korting samenstellen: de pas geldt in de basis alleen voor Walibi Belgium, maar je kan hem uitbreiden. Koop je meer dan 2 passen dan krijg je een fikse korting. De basispas kost:

  • Pas 1 en 2 kosten normaal € 59,-, nu € 47,-
  • Pas 3 kost normaal € 59,-, nu maar € 16,- 

Deze pas geeft dus alleen toegang tot Walibi België, maar je kan hem uitbreiden met een aantal opties:

  • toegang tijdens "nocturnes" en feestdagen kost € 20,- extra
  • toegang tot Aqualibi kost ook € 20,- extra
  • toegang tot Bellewaerde kost ook nog eens € 20,- extra
  • Een parkeerpas (geldt voor alle parken) kost € 25,- extra

Kortom: eeen interessante deals als je: meer dan 2 passen koopt en meer dan alleen Walibi bezoekt!. De hele deal is hier te vinden  

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt voor Walibi ga je snel naar Walibi Holland pagina of de Walibi Belgium pagina en bekijk je de lijst met actuele deals. Het lijkt er in ieder geval op dat de maximale korting die te vinden is voor beide parken rond de € 15,- per ticket ligt. Mocht je zelf een deal spotten, houdt dat bedrag dan in je achterhoofd.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
12 april 2018
Leestijd
5 minuten

Samenvatting

Ben je op zoek naar een mooie deal voor Walibi België of Walibi Holland? Dan moet je dit blogs maar eens goed lezen. Met deze deals scoor je eenmalig gratis toegang to Walibi Holland en of koop je een jaar lang plezier in België voor een mooie prijs.