Nieuw

Tot 50% korting op uitjes met Renault

Matthijs 
Als je tussen 1 juni 2018 en 24 augustus 2018 een Renault Zomercheck laat doen op je auto (kost € 14,95) dan krijg je een unieke actiecode waarmee je tot 50% korting krijgt op een hele lijst aan uitjes. Net als bij veel van dit soort acties is een deel van de kortingen niet de moeite waard, maar er zitten toch zeker ook een aantal interessante kortingen bij die tot de beste deals van dit moment horen.

Ok, hoe krijg ik de korting ?

Ok, je moet dus een bij een erkende Renault dealer een zomercheck laten doen. Dat kost je € 14,95 (maar is gratis als je My Renault + lid bent). Als je die check voor 24 augustus laat doen, krijg je een persoonlijk code waarmee je tot 31 oktober 2018 onbeperkt tickets met korting kan bestellen. Let op: sommige tickets zijn maar tijdelijk beschikbaar of er geldt OP = OP dus ik zou niet wachten met bestellen van je tickets tot na de zomervakantie want dan vis je waarschijnlijk achter het net.  Meer informatie over de actie vind je op de site van Renault

Op welke uitjes krijg ik veel korting ?

De lijst met uitjes waarop je korting krijgt is lang. Een deel van de deals is niet de moeite waard omdat je altijd ergens anders wel een betere korting krijgt. De deals die wat ons betreft de moeite waard zijn:

  • Aquazoo geen € 17,- maar € 8,50 per ticket
  • Archeon geen € 19,90 / € 18,40 (volwassene / kind) maar slechts € 9,95 / € 9,20 per ticket
  • De Waarbeek geen € 12,50 maar € 8,75 per ticket
  • ZooParc Overloon geen € 16,50 maar € 8,50 per ticket

Voor de complete lijst met kortingsdeals kijk je op de Renault pagina

Zijn dit de beste deals ?

Deals veranderen dagelijks. Wat de ene dag een topdeal is, kan de dag erna een slechte deal zijn. Check daarom altijd onze park detail pagina's van AquaZoo, Archeon, De Waarbeek en ZooParc Overloon. Daar vind je alle actieve deals en weet je zeker dat je de beste deal scoort die wij kennen.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
19 juni 2018
Leestijd
3 minuten
 

Samenvatting

Als Renault rijder kriijg je bij een zomercheck van € 14,95 een unieke kortingscode waarmee je tot het eind van het zomerseizoen voor flink wat uitjes korting kan scoren. De meeste deals zijn ok, maar er zitten zeker ook een aantal deals bij die meer dan de moeite waard zijn.