Toverland

Win 2 stoeltjes in één van de eerste ritten van Fēnix

Matthijs 
Attractiepark Toverland wordt vanaf zaterdag 7 juli maar liefst anderhalf keer zo groot. De twee nieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon bevatten niet alleen een prachtige boatride "Merlin's Quest" maar ook de spectaculaire nieuwe achtbaan Fēnix. En het allermooist: we hebben 2 stoeltjes gereserveerd in de eerste ritten van Fēnix en geven die met een winactie weg!

Wat gaat er gebeuren in Toverland?

Volgende week zaterdag openen twee nieuwe themagebieden: 

  • het nieuwe entreegebied Port Laguna is een plek vol warmte, kleur, magie ontspanning en gezelligheid, waar toveren letterlijk tot leven komt. Wie er met een toverstaf in de hand op ontdekking gaat, kan hier met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren.
  • het themagebied Avalon staat geheel in het teken van de unieke wing coaster Fēnix en de boatride "Merlin's Quest" 

Dat klinkt goed, maar die Fēnix, wat is dat precies?

De naam wing coaster zegt het al: je zit niet in een karretje, maar hangt aan de vleugels van de legendarische Fēnix. Zo ervaar je het betoverende gevoel van vliegen over de wateren van Avalon. Je duikt vanaf 40 meter hoogte naar beneden met een snelheid van 95 km/u en gaat 3 keer over de kop. De rit is maar liefst 813 meter lang, duurt 2 minuten en is daarmee de langste wing coaster van Europa. 

En ik kan tickets winnen?

Dat klopt! Samen met Toverland geven wij 2 magische tickets weg. Deze twee tickets geven je niet alleen de hele dag toegang tot het park maar zijn ook je gereserveerde plaatsbewijs in één van de eerste ritten van Fēnix. Jij beleeft dus als eerste de magie van Fēnix!

Wat moet je daar voor doen?

De actie is ondertussen afgelopen en de winnaar is bekend.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
30 juni 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Over een week opent Toverland een enorme uitbreiding van het park. De nieuwe themagebieden bevatten een berg magie waaronder de boatride Merlin's Quest, maar ook de unieke wing coaster Fēnix.

Samen met Toverland mogen we twee mensen gelukkig maken. Je maakt namelijk kans op twee magische tickets die je niet alleen toegang tot het park geven op zaterdag 7 juli. We hebben namelijk ook een plekje gereserveerd in één van de eerste ritten van Fēnix.