Korting

Extra korting als ANWB lid

Matthijs 
ANWB heeft altijd al een lange lijst met deals gehad. De meest zijn ok, maar niet meer dan dat. Soms zijn er echter deals die meer dan de moeite waard zijn en nu doet ANWB daar nog een schepje boven op. Voor een aantal tickets geldt: hoe langer je lid bent, des te hoger je korting en dat pakt voor een aantal uitjes heel aardig uit. ANWB kent 4 lidmaatschappen: Blauw (0-2 jaar lid), Brons (2-5 jaar lid), Zilver (5-10 jaar lid), Goud (10 - 25 jaar lid), Platina (25+ jaar lid). Voor de volgende tickets pak je extra voordeel des te langer je lid bent.

#1 Gaia Zoo tot € 6,- korting

Het aantal acties voor Gaia Zoo zijn op 1 hand te tellen, maar als Platina lid scoor je maar liefst € 6,- korting per ticket en betaal je slechts € 14,50 voor een ticket voor een volwassene of € 10,50 voor een kinderticket. Ben je "Blauw" lid dan krijg je ook gewoon € 4,- korting per ticket. Een prima deal. De tickets regel je hier

#2 Beekse Bergen tot € 11,25 korting

De beste acties voor Beekse Bergen liggen rond de € 15,- per ticket. Met je ANWB pas kan je daar flink onder duiken: als Platina lid scoor je maar liefst € 45% korting per ticket en betaal je slechts € 13,75 voor een ticket voor een volwassene of € 12,38 voor een kinderticket. Ben je "Blauw" lid dan krijg je ook gewoon een euro of € 6,- korting per ticket. Een prima deal. De tickets regel je hier

Zijn dit echt de beste deals?

Deals wisselen dagelijks en wat de ene dag een goede deal is, kan de dag daarna een slechte deal zijn. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt ga je naar de pagina van je favoriete uitje op Tikata en bekijk je de lijst met actuele deals. Op basis van onze ervaring van de afgelopen jaren, weten we dat de aanbiedingen uit dit blog zich kunnen meten met de beste deals voor de zomervakantie. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
10 juli 2018
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

ANWB heeft altijd een flinke lijst met deals. Meestal gaat het om een paar euro, maar sommige deals lopen flink op. Zeker als je langer lid bent want voor een aantal deals schiet de korting flink door des te langer je ANWB lid bent. Dan worden de ANWB deals opeens heel interessant.